Et sunt kosthold er en av flere nøkler til ett godt liv. Dette gjelder ikke bare for oss, men også våre kjære fugler. Vi i fuglebutikken har laget en liste med viktige punkter når du bestemmer fuglens kosthold!

Variert kosthold:  Et variert kosthold er viktig for å gi fuglen nødvendige næringsstoffer. Vi anbefaler en kosthold som inneholder frø, frukt, grønnsaker og insekter. Vi tilbyr mineraler og vitaminer for fugler!

Ferskvann: Sørg alltid for at fuglene har tilgang til rent og friskt vann. Hydrering er like viktig for fugler som det er for oss. 

Kvalitetsfrø: Velg høykvalitetsfuglefôr og frøblandinger som er tilpasset arten og størrelsen til dine fugler. Dette gir dem riktig ernæring. Vi har sørget for at produktene vi tilbyr er det beste av beste!

Spesialisert fôr: For spesifikke arter kan det være lurt å vurdere spesialiserte fôrprodukter som gir de nødvendige næringsstoffene. Derfor tilbyr vi fôr spesialisert for flere typer arter

Unngå usunne godbiter: Pass på å begrense mengden usunne godbiter som brød, sukkerholdige matvarer og salt. Dette kan føre til helseproblemer.

Daglige porsjoner: Gi fuglene små, daglige porsjoner mat for å unngå overmating. Dette sikrer at de spiser fersk mat. Vi tilbyr automater som gjør det raskt og enkelt å mate fuglen!

Råd fra veterinær: Regelmessige besøk hos en fugleveterinær kan gi deg verdifulle råd om helsen til dine fjærkledde venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *