Revira avskrekkingsmiddel

kr449.00 Inkl.mva

Revira avskrekkingsmiddel

Avskrekkingsmiddel mot katt, mus og vilt.
Prinsippet er at de dyrene skal møte signalene i god tid før de når fram til området du ønsker å beskytte.. Derfor skal spredningen gjøres ca 3-15 meter fra kanten av området som skal beskyttes.

Granulatet spredes jevnt, ca 20-30 kuler pr.m2 og i ca 2 meters bredde. Spre granulatet som om man sår for hånd. Overdoser ikke.

I plantefelt: I tillegg til gjerdet, beskrevet ovenfor, legg også en diagonal i 2 meters bredde gjennom plantefeltet, for å forsterke beskyttelsen.

Mot mus: Spre granulatet i ca 2 -3 meters bredde rundt hus ol. som det er ønskelig å holde mus borte fra.
For jordvånd: Hele området behandles med Revira, og middelet bør også legges i ferske hull og ganger, hvis mulig.
For grevling: Behandle hele området grevlingen oppsøker. Hvis en vet hvor hi eller soveplass er, behandle hele dette området, hvis mulig.

2 liter Revira rekker til ca 250m2.
Effekten varer fra 3 til 6 måneder

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Revira avskrekkingsmiddel

Revira granulat består av brente leirkuler (leca). Gjennom en spesiell teknikk utløser granulatet en fysikalsk funksjon som har vist seg meget virksom som avskrekking. Revira er et produkt vi har fått mye god tilbakemelding på, men det er fortsatt et veldig nytt produkt og det foreligger ingen uavhengig vitenskapelig dokumentasjon på effekten. Prinsippet er at de ville dyrene skal møte signalene i god tid før de når fram til området de ønsker å beite på. Derfor skal spredningen gjøres ca 3-15 meter fra kanten av området som skal beskyttes.

Granulatet spredes jevnt, ca 20-30 kuler pr. m2 og i ca 2 meters bredde. Spre granulatet som om man sår for hånd. Overdoser ikke. Viktig å strø tett, lage et sperrebelte- ikke la det være åpninger. Ved problemer med grevling kan produktet kombineres med andre type repellenter.

Markedet har lenge søkt etter et virksomt middel for å holde dyr unna områder de er uønsket på. Nå er det her!
Middelet er effektivt, økonomisk, letthåndterlig, miljøvennlig og holdbart.

Viltforskere har utviklet et produkt som spredes i terrenget som et tenkt gjerde. Dyrene, med sitt følsomme instinkt, oppfatter middelet som et varselsignal og unngår å passere over det behandlede området.

​Teknikken har store fordeler ut fra miljøhensyn, samtidig som den er dyrevennlig. Dessuten varer effekten av spredning av Revira opp til seks måneder.
Produktene har vært brukt siden 1997. Tusentalls fornøyde brukere innenfor mange bruksområder bekrefter at ved rett bruk, har teknikken meget høy beskyttelseseffekt.

I plantefelt
I tillegg til sperrebelte, beskrevet ovenfor, legg også en diagonal i 2 meters bredde gjennom plantefeltet, for å forsterke beskyttelsen.

Veier og viltulykker
Brukes der dyrene beiter langs vegen eller krysser vegen på strekninger med dårlig sikt og der viltpåkjørsler er vanlig. Lag et gjerde på ca 2 meters bredde, 5-20 meter fra vegkanten, på begge sider av vegen. Lag åpninger på plasser med god sikt.

Teknikken er beregnet å fungere på dyr under normalt næringssøk. Jagede dyr under brunstperiode eller ved jakt er naturligvis vanskeligere å påvirke med “myke” metoder. Teknikken har dog vist seg å ha en meget god avskrekkings-effekt med korrekt bruk. I Tyskland har man for eksempel konstatert over 95% forbedret sikkerhet ved bruk langs veier, mot viltulykker.

Middelet trenger fukt for å sette i gang prosessen med avskrekking, og det er bra om det kommer regn eller snø etter at Revira er lagt ut. Virkningen begynner 3-5 dager etter at det er lagt ut. Revira er beregnet for bruk under normale omstendigheter. For jagede dyr under brunst eller i jaktperioder vil ikke produktet ha virkning. Effekten varer fra 3 til 6 måneder.

Revira lagres tørt og ikke i nærheten av streke strømkilder, for eksempel tekniske rom. Kan lagres i inntil 2 år uten å miste effekt.

Inneholder: 
2 liter granulat.

Forsiktighetsregler:
Bruk produktet forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjon før bruk. Oppbevares og håndteres slik at forurensing i miljøet unngås. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den som skal foreta skadedyrbekjempelse plikter å bruke det middel og den metode som gir minst skadevirkninger for miljø og helse og som kan føre til ønsket resultat.

Tilleggsinformasjon

Revira

Mot hjortevilt, Mot katter, Mot mus, jordrotte og grevling

Brand

Revira

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  100%
  (2)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  E
  E.E.
  Virkestoff?

  Bortsett frå at det er granulat og at det er giftfritt, er det ingen informasjon nokon stad om kva det inneheld. Korleis kan eg då stole på at det ikkje inneheld gift? Eg trudde alt i Noreg måtte ha innholdsfortegnelse. Er noko suspekt med det heile.

  REVIRA avskrekkingsmiddel er spesialbehandlet lecagranulat som sender ut et varselsignal slik at dyr skyr unna behandlet område. Middelet inneholder ingen kjemiske eller biologiske tilsatsmidler. Dyrene får en instinktiv følgelse av fare når de kjenner middelet og søker seg bort.

  S
  Solli

  Avskrekker alle fire nabokattene.
  Virker fortsatt etter to uker. Har fuktet stoffet som anvist på pakken