0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

Fuglelampe 26w uva og uvb

kr599.00 Inkl.mva

Fuglelampe 26w uva og uvb

Fuglelampe 26w uva og uvb er nødvendig for at fuglen skal ha det bra. UV-lyset fra lyspæren hjelper fuglen med å regulere det endokrine systemet og fordøyelsen. Det gir også fuglen det viktige vitamin D3. Selv om fuglene holder seg utendørs regelmessig, bør du ha en UV-lampe for dem som avgir både UVA og UVB. Vårt nordiske klima kan aldri gi våre tropiske fuglearter nok av sollyset de trenger.

UV-lys gir også fuglen et naturlig miljø ettersom fuglenes skarpe syn og fargesyn påvirkes positivt av lyset. Vanlige lys flimrer i fuglenes øyne, noe som selvfølgelig ikke er hyggelig og noen ganger fører til atferdsproblemer. Dette kan løses ved å bytte til en UV-lampe.

Lyspære til fugl skal tennes i minst 10 timer daglig, henges 45-60 cm over favorittsitteplassen. Plasser lampen rett over og gi fuglen muligheten til å søke “skygge” hvor som helst i buret.

Bird Lamp, fuglelampen avgir både UVB (2,4%) og UVA (12%).

Lampen er 16 cm lang og har en diameter på 5,5 cm og har stor sokkel. fuflebutikken lampe

EAN: 097612345056 Varenummer: tro344.1310 Kategorier: , , , Stikkord: ,
ZooMed

Beskrivelse

Fuglelampe 26w uva og uvb

Last ned Fugle UVB-rapport (engelsk)

Den nye AvianSun™ 5.0 UVB Compact Fluorescent Bulb fra Zoo Med er den første ekte fullspektrumpæren spesielt for fugler, som gir synlig lys, UVA og UVB. Denne pæren er designet for bruk med Zoo Meds nye AvianSun™ Deluxe gulvlampe. Dette unike lysarrangementet vil gi fugler trygge nivåer av gunstig UVB og UVA for fysisk og psykisk helse. UVB gjør det mulig for fugler å syntetisere vitamin D3 for riktig kalsiummetabolisme som er nødvendig for normal vekst, vedlikehold av sterke bein og eggproduksjon. UVA er synlig for fugler, noe som gjør dem i stand til å gjenkjenne kamerater, lokalisere mat og identifisere forskjellige arter. Uten UVA er fugler i hovedsak fargeblinde! Gi fuglene dine Zoo Meds AvianSun-belysning og ta med solen innendørs!

Brand

Zoo Med

Zoo Med, Zoomed
ZooMed

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Ivar Lund
Fuglelampe

Det er veldig viktig at stuefugler/fugler i bur har tilgang på uv lys, særlig om vinteren. Jeg pleier å ha lampen stående tent på dagtid slik at fuglen har tilgang til uv lys. Det er også viktig at den er plassert på en slik måte at fuglen også kan søke skygge hvis den føler behov for det. Det er tydelig at fuglen liker dette solariumet, ettersom den ser ut til å kose seg under lampa

D
Dagny Hanssen

Fuglelampe 26w uva og uvb