0 kr0.00
Butikk

Fp fôrkopp brava 2 11×8.5c13cm

kr149.00 Inkl.mva

Fp fôrkopp brava 2 11×8.5c13cm

Brava 1 og brava 2, passer både til rektangulære og runde, små og mellomstore bur for kanarifugler, eksotiske fugler og andre småfugler. Brava 1 og 2 matere er romslige og praktiske og er laget av gjennomsiktig plast. De er enkle å rengjøre, og lar deg samtidig sjekke, raskt, mengden mat som fuglene dine har til rådighet.

  • Avtakbar og roterende.
  • Du trenger ikke å fjerne materen for å fylle den med mat
  • Sikkerhetslås for å unngå at fuglen rømmer.
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde.
  • Fire størrelser for alle fuglearter.
Varenummer: TRO422.8230 Kategori:
Ferplast

Beskrivelse

Fuglmatere i Ferplasts Brava-serie er designet for å være enkle å bruke og veldig praktiske. De mindre modellene, Brava 1 og Brava 2, passer både til rektangulære og runde, små og mellomstore bur for kanarifugler, eksotiske fugler og andre småfugler. Brava 1 og 2 matere er romslige og praktiske og er laget av gjennomsiktig plast. De er enkle å rengjøre, og lar deg samtidig sjekke, raskt, mengden mat som fuglene dine har til rådighet.

Brava 4-mater er ideell for undulater og kakaduer, mens den større modellen, Brava 6, er spesielt designet for fugler av kanarifugler og eksotiske fugler. Hovedfunksjonen til alle matere er at de er flyttbare og har en svivel funksjon, noe som gjør det lettere å fylle og rengjøre dem. For å fylle matene med mat, er det bare å vri dem utover. For rengjøring og vedlikehold kan du fjerne dem fra foringsrøret uten fare for at fuglen din rømmer. I tillegg utløser låsesystemet en sikkerhetslås, som forhindrer dine fjærete venner fra å flytte materen, og dermed også unngå utilsiktet lekkasje.

Brand

Ferplast

Ferplast
Ferplast